Zaura Kalasjian – Tandarts

Zaura heeft haar opleiding tandheelkunde succesvol afgerond aan de Radboud universiteit te Nijmegen. Na haar studie is ze in meerdere groepspraktijken als tandarts algemeen practicus aan het werk gegaan. Al gauw kwam ze erachter dat ze meer diepgang wilde in haar vak en heeft meerdere (inter)nationale lezingen en cursussen gevolgd in o.a. reconstructieve tandheelkunde. Zaura is erg gedreven en streeft naar perfectie binnen haar vakgebied. Deze hoog kwalitatieve zorg kan ze het beste leveren bij Beekmans Tandartsen, met de modernste technieken, in een ontspannen sfeer en vol persoonlijke aandacht voor de patiënt.

De complexiteit en de diversiteit van de tandheelkunde spreekt haar erg aan. Het gebit bestaat niet alleen uit tanden en kiezen, maar maakt onderdeel uit van een complex mechanisme bestaande uit kauwspieren, het kaakgewricht en het bijbehorende zenuw- en vaatstelsel. Momenteel verdiept ze zich in stoornissen van het kaakgewricht.

Elke patiënt is uniek en daarmee ook elk gebit, daarom maakt Zaura graag een persoonlijk zorgplan aansluitend op uw wensen. Samen met u gaat ze op zoek naar het best haalbare resultaat, zowel functioneel als esthetisch.

Aangezien Zaura uw mondgezondheid en uw specifieke wensen zeer belangrijk vindt, nodigt zij u uit om hierover met haar in gesprek te gaan. Ze kijkt er naar uit om u binnenkort in de praktijk te ontmoeten.

Beekmans Dental Practice