Praktijk

Hoe we voor uw gezondheid zorgen

Wij streven naar behoud van uw tanden voor zo lang als maar enigszins mogelijk is. Gedurende de 35-jarige carrière van tandarts en eigenaar Hans Beekmans is dat altijd een zeer succesvol onderdeel geweest van zijn strategie.
Bij Beekmans Tandartsen doen wij dit door restauraties van dermate kwaliteit te maken dat deze zeer lang meegaan. Door middel van het niet hoeven vervangen van restauraties of pas na een zeer lange periode, houden wij de totale conditie van het gebit in stand. Tanden en kiezen zijn namelijk niet gemaakt om veelvuldig gerepareerd te worden.

De zenuw is een zeer kwetsbaar onderdeel van de tand of kies. Indien er een gaatje in de tand of kies komt en er geboord moet worden, is dat al een groot trauma voor de zenuw. Hierdoor kan deze afsterven (vaak erg pijnlijk) en de kies gaat ontsteken. Vervolgens komen er bacteriën in en in ernstige gevallen kan er ook een kaakontsteking ontstaan. Daarnaast wordt een tand of kies zwakker. Door de afwezigheid van de zenuw en bloedvaten, is de voeding van binnenuit weg. Het is daarom heel belangrijk een tand of kies niet te vaak te irriteren door het maken van een vulling. Een restauratie moet duurzaam zijn! Daarom hebben wij een tandtechnisch laboratorium in onze eigen praktijk, zodat wij u topkwaliteit kunnen bieden.

Wilt u meer informatie of persoonlijk advies?

Neem contact op

Would you like more information or personal advice?

Contact us
Beekmans Dental Practice