Gezinshoofd  Adres


  Partner


  JaNee


  Kinderen


  JaNee


  Enkele vragen

  Voorwaarden

  Ik heb kennisgenomen en ga akkoord met de algemene voorwaarden van Beekmans Tandartsen, waaronder onderstaande annulerings- en bescherming persoonsgegevens:

  Annuleringsvoorwaarden afspraken
  Afspraken die door de patiënt om welke reden dan ook verzet of geannuleerd worden dienen minimaal 48 uur van te voren tijdens kantooruren bij voorkeur telefonisch aan ons te worden doorgegeven. Bij niet tijdig doorgeven, zullen wij de kosten van de verloren tijd bij u in rekening brengen.

  Bescherming persoonsgegevens
  Ik sta toe dat mijn persoonsgegevens, beeldmateriaal, uitslagen en/of modellen gedeeld worden met derden. Te weten collega’s, tandtechnici, zorgverzekeraars en overheidsinstanties. Tevens mogen mijn gegevens geanonimiseerd gebruikt worden voor onderzoek, publicaties, accreditaties, lezingen, eigen website en patiëntvoorlichting.

  Nieuwe patienten

  Welkom bij Beekmans Tandartsen. Ons doel is om u gezonde tanden te geven voor de rest van uw leven! Hoe doen we dit? Ten eerste onderscheiden we ons graag met het gebruik van hightech apparatuur en de allerbeste training van ons team.
  Via onze professionele vaardigheid en vooruitstrevende apparatuur, kunnen we een zeer uitgebreide en diepgaande analyse maken van uw gebitstoestand.
  In onze praktijk gebruiken we Zeiss microscopen, ieder minuscuul detail komt zo boven water, waardoor we niets missen dat uw gebit in de problemen zou kunnen brengen. Al deze gegevens gebruiken we om een langdurige totaaloplossing voor U te creëren.

  Neem vrijblijvend contact op met ons via de telefoon, of kom eens langs en bekijk of je je op je gemak voelt.

  Hans Beekmans

  Beekmans Dental Practice