Tandenkunst

“Tandenkunst” is een heel nieuw concept voor tandartsen en patienten.

Voor de meeste mensen zijn tanden iets bijzonders. Iedereen is zich over het algemeen erg bewust van zijn gebit. Je tanden vertegenwoordigen schoonheid, verzorging, gezondheid, liefde, eten, drinken, praten en comfort. Je tanden zijn er altijd; iedere keer als je slikt raken je tanden elkaar. Ieder keer als je lacht zijn je tanden te zien. Je gebit is altijd aan het werk – effectief, sterk en langdurig.

De natuur heeft je tanden gecreeerd, net als koraal of parels. Dat is wat ze zo bijzonder maakt omdat het echte juwelen zijn. Maar in dit geval zitten deze juwelen in je lichaam verankerd en je hebt ze voor niets gekregen.

Tandkunst ligt in de schoonheid van de structuur en iedere tand daarin die elk, op zijn beurt, een kunstwerk van de natuur is. Dit prachtige, levende mineraal is het product van levende cellen, die iedere dag je tanden in leven houden.

Als tandartsen ligt aan ons de taak om jouw gebit gezond en sterk te houden. Daarom zijn onze behandelingen erop gericht om je een natuurlijk en sterk gebit te geven en op een volledige biologisch verantwoorde manier. Zodat jouw glimlach de mooiste blijft.

En dat is tandenkunst.

Wilt u meer informatie of persoonlijk advies?

Neem contact op

Would you like more information or personal advice?

Contact us
Beekmans Dental Practice